IMG-3178

Konsultation, hudanalys och olika skönhetsbehandlingar för dig i Uppsala


Konsultation hudvård (20 min) - 250kr
Vi utför rengöring, hudanalys samt avslutande crème för dig som bor i Uppsala. Vi berättar också för dig hur du på bästa sätt tar hand om din hud hemma, vilka produkter som passar Dig. 

Samt vilka salongsbehandlingar som rekommenderas. Boka en tid för hudanalys och konsultation hos oss i Uppsala redan idag för tips och råd för din hud.

Hudterapeuftens val  (90 min) - 1695kr
En klassisk ansiktsbehandling där allt ingår

Deep Cleanse  (75 min) - 1195 kr
Perfekt för dig som vill få rengjord hy på djupet men som har begränsat med tid. 
En renande behandling som passar dig som har mycket inkapslade porer och orenheter. Först lägger vi en enzym peel för att 
avlägsna döda hudceller, sedan lägger vi en lättare kemisk peel som hjälper till att öppna 
upp tilltäppningar för en renare känsla. Rengöring av porerna. Avslutas med en djuprengörande mask.

Clarifying ( 60 min) - 1095 kr
En uppklarande behandling som passar dig som vill ha extra klarhet och lyster. Först lägger vi en enzyme peeling för att avlägsna döda hudceller. Sedan lägger vi en lättare kemisk peeling som hjälper till att öppna upp tilltäppningar för en renare känsla. Avslutas med en mjölksyra/mandelsyra mask. 

Hydrate (60 min) - 1095 kr
En återfuktande och lystergivande behandling som både avlägsnar döda hudceller och ger 
ordentligt med fukt. Inleds med en enzym peel som avlägsnar döda hudceller, sedan lägger vi 
en mjölksyrepeel som återfuktar på djupet och ger mer långvarig fukt till huden. Avslutas med en återfuktande mask.
Rengöring, enzym peel, lactic peel, mask och avslutande produkter

Calm (60 min) - 1095 kr
En lugnande och återfuktande behandling där vi först lägger en enzympeel för att luckra upp och avlägsna döda hudceller. Därefter gör vi en oxygenbehandling som syresätter, lugnar, bygger upp barriären och ger lyster, avslutas med en återfuktande mask.

Lift & Glow (75min) - 1495 kr
Ska du på fest? Eller vill du ha en ordentlig ”Quick fix” behandling som stramar upp huden 
och reducerar fina linjer och rynkor direkt, och dessutom ger en fantastisk lyster? Då är den 
här behandlingen perfekt, för det är precis vad den gör. Vi använder oss av enzyme peeling, caviar lime mask samt Firming peptide 
masken som ger ett ordentligt lyft till ansiktet, efter endast en behandling. Avslutas med A-vitamin pensling. Extra allt helt enkelt! 
 

Teen (60 min) - 995kr 
För dig under 20 år med oren tonårshud. Vi gör en analys av din hud för att se hur den mår. Därefter fokuserar vi på porrengöring för att ge huden en ren och fräsch känsla. Efter avslutad behandling ger vi tips och råd om hur du bäst sköter om din hud hemma.
I behandlingen ingår: Hudanalys, rengöring, peeling, ånga, porrengöring och avslutande mask.

Gentleman (75min) - 1195 kr
Rengöring, hudanalys, enzym-peeling,  AHA-peeling, lätt portömning, formning av bryn, massage utefter behov/önskemål, 
mask samt avslutande creme

Circadia SWiTCH  (75 min) - 1495 kr 
Circadias signatur behandling

Är ett unikt alternativ till kemiska peels som drar nytta av hudens naturliga reparationsmekanism utan att orsaka skador. Denna behandling ger en omedelbar boost till utseendet och känslan av åldrande hud. När vi passerat 40-årsåldern minskar energiproduktionen i hudcellen. Detta visar sig i form av fina linjer, rynkor, ojämn pigmentering och brist på elasticitet i huden. SWICH är en unik behandling som ger energi och bränsle till cellkärnan genom ökad ATP-syntes (cellandning) och reparerar huden inifrån och ut. SWICH reverserar synbara tecken på åldrande utan att orsaka skada, rodnad eller fjällning. Eftersom SWICH inte skapar UV- känslighet så kan behandlingen med fördel göras året om. En lugn behandling med mycket verkningtid där du kan vila, få lite axelmassage eller passa på att jobba lite om du hellre vill. Behandlingen ger en hettande känsla. Du ska inte använda vatten i ansiktet på 12 timmar efter. Du ska ej använda syror eller retinol 2 veckor innan och efter behandlingen. Gör helst i kur om 3 gånger. 60 minuter behandling. Plus Konsultation innan första behandling. Kurpris 100:- rabatt per gång. Små produkter att använda närmaste dagarna efter ingår i priset.

Cicadia Oxygen Rx (30 min) - 895 kr
Circadia Signatur behandling


Oxygen Rx är en unik behandling där rent syre aktiveras på huden. I denna process ökar vi näringstillförseln till huden och stimulerar kollagen- och elastinproduktionen. Syret har antibakteriella, anti-inflammatoriska och rodnadsdämpande egenskaper som perfekt till aknebenägen hud. Oxygen Rx verkar kärlsammandragande och kärlstärkande samtidigt som det ljusar upp ojämn pigmentering och är särskilt utformad för dig med akne, rosacea och synliga kärl. I denna behandling ingår inte portömning utan enbart själva specialbehandlingen Oxygen. 45 min inklusive konsultation.
Kurpris 100 kr rabatt per gång.