IMG-3178

Vi utför kemisk peeling i Uppsala

Konsultation kemisk peeling (20 min) - 200 kr
Boka en tid hos på vår salong i Uppsala för rengöring, hudanalys samt avslutande creme. Vi berättar för dig  hur du på bästa sätt förbereder Din hud med produkter hemma inför Din kemiska peeling, hur Du sköter om Din hud efter utförd kemisk peeling samt en personlig behandlingsplan.
                                        
Enstaka behandlingar från 1200 kr priserna varierar beroende på styrkan på peels samt antal lager. Vi på Snowflake Beauty Lounge i Uppsala gör alltid en konsultation i samband med Din behandling. Förbättring och föryngring av huden där man med hjälp av olika syror avlägsnar döda hudceller och stimulerar nybildning av hudceller. Huden får ett fräschare, slätare och yngre utseende. Endast en konsultation kostar 200 kr, om du går vidare med en behandling så dras 200 kr av från behandlingspriset.

Vi erbjuder ett brett sortiment på vår salong i Uppsala innehållande produkter av allra högsta kvalité, när det gäller kemisk peeling. Vårt sortiment inkluderar olika styrkor av:

Mjölksyra – 30% /35% /45% - 900 kr
En mild kemisk peeling som passar alla hudtyper och alla i fitzpatrickskalan. Denna behandling kan du göra regelbundet utan att du flagnar. Du kan även återgå till din normala hudvårdsrutin samma dag. Tillsammans med Cocoa Enzyme peeling för mer effekt  1200 kr

Alpha/Beta peel
30% mjölksyra 10% salicylsyra eller 40% mjölksyra 15% salicylsyra - 900 kr

Passar till en hud som är tilltäppt, har plitor, yttorr. Båda dessa är väldigt milda som passar alla hudtyper och alla i fitzpatrickskalan.
Dermafrost – 12,5% salicylsyra / 25% salicylsyra 
En peeling för dig med akne, finnar, pigmenteringar & åldrad hy med ojämnhudton. Vi på Snowflake Beauty Lounge i Uppsala skräddarsyr styrkan beroende på din hud kvalité.

MandeliClear med Vitamin A accelerator – 7% resorcinol, 7%mjölksyra, 7% salicylsyra & 9% mandelsyra från 1700 kr
En modifierad Jessner peel som jobbar på pigmetneringar, jämnare hudton, fina linjer och rykor. Passar alla hudtyper upp till fitzpatrick IV. Typ III & IV måste förbehandling med rätt hudvårdsprodukter. kontakta oss i Uppsala eller här på våran kontaktsida för mer information.