IMG-3178

Information om avbokningspolicy!
Om du önskar avboka/omboka din tid ber vi dig att göra detta i godtid, dock senast  24 timmar innan behandlinstillfället. 
Avbokning  gör du genom att använda din avbokningskod som du fått från bokadirekt.
Om detta inte görs kommer vi debitera dig 100% av behandlingspriset.
Bokningar efter kl 17.00, helger tillkommer det 150 kr på behandlingspriset
.
(Röda dagar tillkommer det 200kr på behandlingspriset.)

OBS! det går inte att avboka din tid via mail, sms eller facebook. Du kan heller inte svara på sms och mailpåminelser då dessa genereras automatiskt och ditt meddelande kommer inte fram till oss. Du kommer då att bli debiterad enligt avgifterna ovan.

Sen avbokning eller om du inte dyker upp debiteras fullt pris = ordinarie pris

Varför tar vi betalt när du ej avbokat din tid?


På salongen har vi en väntelista, vilket betyder att de kunder som vill vara med på väntelistan kommer att bli kontaktade och erbjudna en tid om jag får en avbokning som passar dem.
Om du som kund uteblir från din bokade behandlingstid utan att höra av dig eller om du avbokar för sent, är det i regel allt förkort varsel för att kontakta en annan kund, det gör att jag står med en "ledig tid utan kund" vilket resulterar i att en annan kund inte kan få den behandling de önskat.

När du bokar en behandling hos mig görs en muntlig överenskommelse/muntligt avtal. Du som är köpare förbinder dig att komma till mig på den överenskommna tiden och köpa en behandling.
Salong Snowflake Beauty Lounge  som är säljare förbinder oss att reservera denna tid till dig och inte sälja den till någon annan så länge du inte avbokar din tiden, vilket kan göras senast 24 timmar innan.
Om du inte avbokar/ombokar din tid inom utsatt tid kan vi inte sälja den till någon annan och få in det jag förlorar på att du inte kommer.
Därför blir du betalningsskyldig vid en ej avbokad/ombokad tid innom 24 timmar (48timmar, nytt set fransförlängning)

Tack för att du respekterar min & er tid och vill komma till mig på behandling!


VARMT VÄLKOMMEN!